Hur Match ett Rim till en bil

för att matcha dina fälg till din bil, måste du ta hänsyn till två olika åtgärder för precision. Du kommer att behöva mäta diametern på din fabrik fälgar, liksom bredden, så att dina fälgar kommer att matcha med dina däck på rätt sätt. Förutom att ta mätningar av dina fälgar, måste du ta tre olika däck mätningar för att säkerställa en riktig match. Dessa mätningar är avsnittet däckets bredd, sektionen höjd och däckets fälg diameter. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp din måttband och bekräfta bredden på fälgen genom att mäta över centrum från ena sidan av kanten till den andra,. rekord som mätning i inches
2

reda diametern på fälgen genom att placera måttbandet på spåret där däckvulsten situates. Vira måttbandet runt den yttre däck fälg och subtrahera en tum från det mått du spela för att få korrekt mätning. Spela denna mätning i inches.
3

Titta på sidan av däcket och din kommer att hitta en serie siffror och bokstäver. Dessa siffror och bokstäver hänvisar till dina däck mätningar. Till exempel anger P205/40R14 en personbil med ett däck däckbredd av 205, en del höjd på 40 och en fälgdiameter av 14 inches.
4

Matcha dina fälgar till din bil enligt mätningar. Alla fälgar som godkänts för att passa dina däck mätningar och ställer upp med kanten mätningar på din bil kommer att fungera, är så länge fälgar godkända för storleken och vikten på din bil. Kontrollera ditt fordon bruksanvisning innan du köper en uppsättning fälgar lära storlek och vikt. Kontrollera alltid med återförsäljaren eller säljaren av fälgarna om storlek och vikt är godkända för fälgar samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97891.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.