Hur man installerar Satellite Radio på veteranmotorcyklar

En av de sista saker någon vill göra med sin älskade vintage motorcykel är att börja borra hål och dra ledningar i ett försök att lyssna på sina favoritlåtar. En ficka satellitradio kan verka som en logisk lösning, men signalen ofta kopplas ur om enheten och antennen täcks upp medan studsar i en ficka. Satellitradio funktioner på ett ganska smalt band och behöver en stor, stabil antenn att klamra sig fast. Här är en lösning som gör att ärr-fria montering för en portabel satellit-enhet på din vintage motorcykel. Saker du behöver
Motorcycle Review, Universal styret monteringssats
Grip tape (populärt med basebollträn) katalog Skruvmejslar
Liten hylsnycklar
Bärbar /handhållna satellitradio

Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln och hitta en plats på styret som kan acceptera ett fäste som är ungefär en tum och en halv i bredd.
2

Sträck grepptejp över det område du tänker på montering av konsolen, lindning runt styret tre eller fyra gånger, som omfattar cirka två inches i styret bredd. Detta minimerar märkning och repor på din styret från fästet.
3

Fäst fästet på styret. Många fästen är sammanfogade med skruvar eller bultar. Placera fäste på styret där du lagt grepptejp och dra åt tills konsolen inte längre rör sig.
4

Montera fästet snabbkopplingen eller monteringsplattan på baksidan av den bärbara satellit spelaren. Om det inte finns något samband och fästet har justerbara handtag för att hålla den bärbara satellitradio, fäst den på plats och testa den för en fast passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97752.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.