Hur man installerar en Chevy Colorado Xm Antenn

Chevy Colorado är en kompakt pickup som gjorts av Chevy varumärke av General Motors. Det finns ett par olika fälg nivåer som inkluderar en standard hytt, förlängd hytt och manskapshytt konfiguration. Den största fördelen med Chevy Colorado ligger främst i den dragande förmåga. Den Colorado är tänkt att vara använd används på och off road, men allvarliga off-Roaders kan behöva resa i tystnad om de är utom räckhåll för eventuella radio torn. Detta är varför vissa Colorado ägare väljer att uppgradera sin radio med en XM satellitantenn. Saker du behöver
XM satellitradio kit
Visa fler instruktioner
1

Montera XM radiomottagare i din Chevy. Radiomottagaren är där du kommer att koppla in antennen. Mottagaren erhåller även den information som samlats in av antennen. Du kan montera den på vindrutan i Colorado nära backspegeln och det bör förbli ur vägen.
2

Montera antennen. Den nedre delen av antennen är magnetisk så du kan placera den på toppen av taket på din Colorado. Allt du behöver för att verkligen oroa sig är om ytan är metall och platt så att antennen kommer att bo på ett ställe.
3

Kör antennkablaget in i kabinen. Troligtvis kommer du att köra ledningar under Colorados dörren gjutning. Var säker på att när du gör detta, att det inte kommer att vara i kläm vid dörren när du stänger den.
4

Anslut den elektriska kontakten till antennen i XM radiomottagare. Din XM-antennen är nu installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97729.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.