Felsökning bärbara Satellite Radio

Felsökning ett bärbart system satellitradio är inte så svårt som du kanske tror. Även om du aldrig ska försöka att ta isär en enhet, finns det några saker du kan kontrollera direkt för att felsöka din bärbara enhet satellitradio tillbaka till topprestanda. Bärbara satellitradio enheter är konstruerade för robust hållbarhet och risken är att problemet har en snabb åtgärd. Instruktioner
1

Börja felsökning din bärbara enhet satellitradio genom att eliminera de mest uppenbara sakerna. Kontrollera att strömförsörjningen är korrekt ansluten, och se till att batteriet är fulladdat eller ersätta med en ny. Du bör också dubbelkolla att se till att batterierna är korrekt isatta.
2

Kontrollera anslutningen till din antenn. Om du får en svag signal, kan det bero på en antenn antingen inte korrekt ansluten eller hindras. Om antennen är korrekt ansluten och har inte lossnat, bör du ta enheten till en öppen plats och vara säker på att det tar emot en stark signal. Addera 3

Ta apparaten i ett område som är borta från elektriska apparater såsom kylskåp eller motordrivna verktyg. De elektriska signaler som avges av olika elektroniska apparater kan störa antennen. Om detta inte fungerar, kontrollera igen att vara säker på allt är korrekt ansluten. Om din bärbara satellitradio mottagningskapacitet fluktuerar, kan detta mycket väl orsakas av elektriska störningar.
4

Se om enheten fungerar korrekt när den är ansluten till dockningsstationen enhet, oavsett om det är i hemmet eller bil. Om enheten fungerar korrekt när den är dockad, så kanske problemet är den bärbara enhetens strömförsörjning.
5

Kontakta tillverkaren av enheten direkt. De kan prata dig igenom en checklista med specifika objekt att felsöka enheten. Du kan också besöka deras hemsida och leta efter en guide till din enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97717.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.