Hur man installerar XM Into en Cadillac SRX

The Cadillac SRX är en crossover SUV erbjuds av Cadillac uppdelningen av General Motors. Normalt SRX utrustad med en premie stereo kommer dock även den bästa stereon inte plocka upp en radiosignal om signalen är svag eller obefintlig. Detta är varför vissa Cadillac ägare väljer XM radio. XM är en satellitradio företag som erbjuder abonnenterna reklamfri musik genom att skicka en radiosignal via satellit till abonnentens SUV. Signalen från satelliten kan plockas upp nästan var som helst, så SRX ägare kan lyssna på samma radiostation oavsett var de råkar vara. Saker du behöver
XM monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Leta XM radiomottagare inne i kabinen. Se till att du monterar mottagaren på en plats som inte kommer att vara i vägen eller kommer att hindra din sikt över vägen. Den vanligaste mottagaren är en FM-modulator typ av mottagare. Denna mottagare sitter inne i kabinen. Du ska ställa in SRX radio till en fördefinierad station utses på din XM hårdvara (den specifika stationen varierar beroende på vilken maskinvara tillverkaren).
2

Leta antennen. Basen av antennen är magnetisk, så allt du behöver är en platt, metallisk yta för att montera antennen.
3

leda antennen genom kabinen. Du måste dirigera XM antennkablaget under SRX dörr gjutning. Var säker på att när du kör ledningar att ledningarna får kontakt med gummilist och inte kommer i kläm vid metallytan av ramen eller dörren.
4

Kör antennkabeln till XM mottagaren och koppla in antennkabeln på baksidan av mottagaren.
5

Anslut mottagarens nätadapter till eluttag på SRX och slå på mottagaren. Din XM radio är nu installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97730.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.