Lägga XM till en GM XM-Ready Radio

XM Satellite Radio är en prenumeration-baserad tjänst som erbjuder mer än 170 kanaler med musik, nyheter och underhållning. En XM-klar radio i en General Motors (GM) fordon avser fordonets radio förmåga att styra en extern XM Satellite Radio-tuner. Eftersom radion är XM-klar, kan användaren styra extern tuner via radio och spara hans favorit XM radiostationer som förval genom att tilldela individuella kanaler till radioknappar. Saker du behöver
skiftnyckeln
XM Satellite Radio-tuner
GM-specifik adapter
Skruvmejsel
Drill
Borrspetsar
Satellite radioantenn
Show Mer Instruktioner
1

Öppna bilens motorrum och lokalisera bilens batteri. Koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Bestäm önskad plats för XM Satellite Radio-tuner och GM-specifik adapter. Förborra hål som ska användas för att säkra tuner och adaptern med en borr och en borrkrona som är något mindre än de medföljande monteringsskruvarna. Säkra tuner och adaptern med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
3

Placera satellitradio antennen på taket av fordonet. Antennen är utrustad med en stark magnet och förblir på plats tills du tar bort den. Dra antennkabeln till satellitradio tuner och anslut den till identifierade antennuttaget.
4

Avlägsna plastinfattning som omger XM-klar-radio med en skruvmejsel för att försiktigt bända bort. Ta bort skruvarna som håller radion på plats. Skjut stereo från instrumentbrädan, exponerar baksidan av stereon.
5

Anslut XM Satellite Radio-tuner till GM-specifik adapter med den medföljande kabeln och anslut den till de identifierade portarna.

6

Anslut radion gränssnittskabeln till identifierade porten på GM-adaptern och dra gränssnittskabeln till fordonets XM-klar radio. Anslut gränssnittskabeln till RCA-ingångar på baksidan av radion.
7

Säkra XM-klar-radio med skruvarna som togs bort i steg 4. Byt plastinfattning som omger XM-klar radion genom att trycka den på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96980.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.