Hur du köper Buds Ersättningsmärken för Sirius Radio

Du är på språng en hel del med din Sirius radio och har förlorat dina öronsnäckor, eller kanske de öronsnäckor för din Sirius radio är på mindre än perfekt form för att du är hooked på dem 24/7. Att få ett par nya öronsnäckor är lätt när du vet var du ska leta. Så här köper knoppar Ersättningsmärken för din Sirius radio till bästa pris. Instruktioner
1

Titta på vilka alternativ som finns. Det kan finnas nya, bättre utformade öronsnäckor Tillgänglig sedan du köpte din första set. Kolla in de nya öronsnäckor som är tillgängliga från Sirius, och eventuellt överväga en uppgradering. Gå till http://buy.sirius.com/products/s50-earbuds/att hitta den nyaste modellen för ca $ 20. Detta alternativ har också gratis marken sjöfart.
2

Ta dig tid att prova dem innan du köper. Ett tillbehör såsom en öronsnäckorna måste vara bekvämt om du kommer att få någon nytta av det. Även om det är en stor, ny snygg design men inte passar i örat bekvämt, det är meningslöst. Kontrollera om öronsnäckor som du kan prova på hos lokala Best Buy, Circuit City, eller Radio Shack.
3

Tänk att få infällbara öronsnäckor. Om du är grov på din utrustning, kommer att få infällbara öronsnäckor hjälper dig hålla dessa sladdar ur vägen och eventuellt hålla dem från att skadas.
4

Köp mer än en uppsättning av öronsnäckor för din Sirius radio. Vissa företag säljer hörsnäckor i set, så fundera på att köpa dem på detta sätt om du tror att du kan förlora eller skada dem.
5

Kontrollera returrätt innan du köper öronsnäckor. Om du köper dem från en online eller eBay säljare, se till att du kolla deras återvändande. Att kunna återvända öronsnäckor är viktigt. De öronsnäckor du köper kanske inte fungerar med din Sirius radio eller efter bär dem ett tag kan det hända att de är obekväma och du kommer att vilja ha möjligheten att kunna lämna tillbaka dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97720.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.