Hur hittar man den bästa In-Dash Satellite Radio

Innan hoppet till en in-dash satellitradio system, bör du bestämma vad din budget kommer att bli. Även högre priser inte alltid översätta till bättre prestanda, i-dash satellitradio system är en sofistikerad teknik och du bör göra lite läxor innan du växlar från ett konventionellt ljudsystem till en in-dash satellit radiosystem. Med några tips och ett par enkla steg, kommer du att vara på väg. Saker du behöver
diagram jämförelsepris, baserat på de önskade egenskaperna
Visa fler instruktioner
1

Börja ditt val genom att välja mellan de två stora leverantörer i Satellite Radio marknaden: XM Satellite Radio och Sirius Satellite Radio. Detta beslut kommer att minska fokus på din sökning. Varje mottagare kan ta emot signaler från en enda leverantör.
2

Begränsa ditt val ytterligare genom att göra beslut om exakt hur systemet kommer att installeras. Den bästa ljudsignalen kommer från ett system som installeras med en egen anslutning till kraftkällan och inte via en adapter ansluten till ett redan installerat ljudsystem. Det kan kosta mer, men det är värt det om du är en sann audiofil.
3

Bestäm vad din prisklass blir. Detta är en annan viktig fråga som med alla tekniska prylar. Den dyrare enheten, desto fler klockor och visselpipor det kommer att komma med. Priserna för en in-dash systemet kan börja på runt $ 80 och går väl över $ 500 för alla extras.
4

Välj ytterligare funktioner du vill ha tillgängliga på din in-dash satellit system.The Förmågan att spela bara satellitradio, AM /FM och CD: s finns i enheter från alla de stora elektronik leverantörer, och de finns i alla större butiker där du är vana att köpa system bilstereo. För lite mer pengar kan du välja en som innehåller iPod, MP3, DVD och en TV-signal.
5

Jämför priserna på nätet innan du går in i din lokala elektronikaffärer. Du kan få bra erbjudanden på nätet, men du måste hitta någon att installera enheten för dig. Om du redan är erfaren på detta, bör du beställa online och spara, men om du vill ha bekvämligheten av att ha en lokal återförsäljare för frågor och för att hjälpa dig, köpa enheten från din vanliga elektronik återförsäljare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/96951.html

Previous: No
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.