Hur kontrollerar jag min XM Radio från min laptop?

Satellite radio programföretaget XM är känd för sina in-fordon kommersiell-fria produkter radio underhållning. XM erbjuder över 180 kanaler, varav 71 är reklamfri musik och 40 sport prata och leka-vid-leka. Utrustning finns även för båtlivet och hemmabruk, och du kan lyssna på och styra din XM radio stream via ett webbaserat gränssnitt på en laptop också. Använda XM radio på en bärbar dator innebär att identifiera din befintliga radio hårdvara och ange detaljerna i den bärbara datorns webbläsare. Saker du behöver
Papper och penna
Visa fler instruktioner
1

Ställ din dedikerad i bilen eller i hemmet XM radio till "Channel 0" och ditt unik åtta tecken radio identifierare kommer att visas. "Channel 0" är en ner från "XM Preview" station. Skriv ned numret. Om du fortfarande har förpackningen, är radion identifierare tryckt på förpackningen.
2

Skapa en XM Radio Online konto på webbaserade formulär. Ange åtta tecken identifierare i textrutan som heter "Radio-ID" och slutför resten av formuläret. Klicka markeringen där den ber dig att komma överens om att du är XM Radio kontoinnehavaren. Klicka på "Nästa" och följ instruktionerna för att skapa online-konto.
3

Navigera till startsidan för SiriusXM, som skapades genom en sammanslagning mellan XM och annan satellit leverantör , och klicka på "Lyssna online." Den SiriusXM spelare kommer att lansera.
4

Ange det användarnamn och lösenord som du skapat, och klicka på "Logga in & lyssna nu." Ett gränssnitt kommer att lansera som liknar det gränssnitt som du använder på din dedikerade XM radio enhet. Använd musen för att välja kanaler och strömmad innehåll som du prenumererar och lyssna på den dedikerade spelaren kommer att sända via högtalarsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/portable-satellite-radio/97751.html

Previous:
Next:

Bärbar Satellite Radio

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.