Hur du ansluter en Headrest TV till en Alpine D310

The Alpine IVA-D310 är en top-notch pekskärm DVD-receivern. Dess PulseTouch Display ger dig unika multi-sensation, touch-screen kontroll som gör att du säkert göra justeringar i farten utan att ta ögonen från vägen. För ett nackstöd eller annat baksätet skärm system, har D310 en audio /video-utgång som gör att du kan ansluta en extern bildskärm och trådlösa hörlurar. Dual-zone-läget kan du lyssna på en ljudkälla i framsätet medan baksätespassagerarna titta på deras egen film i avskildhet. Saker du behöver
nackstöd skärmar
Anslutningskabel
Visa fler instruktioner
1

Köp ett nackstöd monitor. Bildskärmar som matchar de flesta bilar och säten är riklig.
2

Installera monitorn i utrymmet där framsätets nackstöd införs. De färdiga monitorer kommer med de bifogade infästning. Addera 3

Dra anslutningskabeln. Den mest kritiska objekt för en anpassad utseende installationen är dragningen av kabeln. Anslut en A /V-kabel med RCA-kontakter till nackstöd monitor. Sedan dra kabeln ner ryggstödet inuti sitsen. Fortsätt under mattan under sätet, under mitt fram konsolen, och upp till den alpina D310.
4

Anslut en A /V-kabel med RCA-kontakter för audio /video-utgång på D310. Om du lägger till två nackstöd tv till bilen, använd en Y-plugg, splitter eller hopkopplingshylsa innan du fäster huvudstödet TV-kabel till D310.
5

testa systemet. Använd touch-menyn på D310 pekskärmen för att aktivera nackstöd TV. Du kan köra externa video på nackstödet TV medan du lyssnar på en separat audio program i framstolarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97695.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.