Hur man tar bort den pelare av en Chevy HHR

Chevrolet HHR: s pelare täcka den nakna plåt mellan vindrutan och de främre fönstren, och de främre fönstren och de bakre sidorutorna. Den vanligaste anledningen till att du skulle behöva ta bort pelarna är att ta bort HHR är headliner. Den övre kanten av pelarna täcker en del av innertaket, vilket gör det nödvändigt att ta bort pelarna att komma headliner. Den främre pelaren kallas ibland en "A" pelaren. Den sekundära pelaren kallas ibland en "B" pelaren. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel eller trim stick
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Undersök främre stolpen på vardera sidan. Den främre pelaren är panelen mellan den främre kanten på fönstret och vindrutan. På den övre delen av pelaren ser du en liten lucka. Bänd bort locket med en skruvmejsel eller en trim pinne. Bakom omslaget hittar du en Phillips skruv. Ta krysskruven.
2

tag i pelaren och bestämt dra bort det. Detta frigör klämmorna som håller den nedre kanten på pelaren. Ställ pelaren åt sidan.
3

Flytta till andra sidan och upprepa processen med den andra främre stolpen.
4

Flytta till den sekundära pelaren. Detta är panelen på vardera sidan mellan de främre och bakre fönster. Säkerhetsbältet fästet ligger på denna pelare. Dra av locket säkerhetsbältet mount
5

. Bakom den hittar du en bult. Ta den med en hylsnyckel. Dra säkerhetsbältet montera nedåt för att ta bort den från pelaren.
6

Kräng av lilla kåpan på den övre kanten hos den sekundära pelaren. Bakom den hittar du en Phillips skruv. Ta krysskruven och dra sekundära pelaren utanför.
7

Flytta till andra sidan och ta bort den andra sekundära pelaren på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97537.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.