Hur man modifierar Säten i en Prius

En av de mer problematiska ändringar på Generation II Toyota Prius förändras klädseln på sätena. Detta är på grund av alla kretsar som är inblandade i framstolarna för många sitsfunktioner. Klädseln kan ändras, men för ett antal skäl: att lägga till en sätesvärmare, uppgradering av tyg eller tillsats av ett svankstöd. Att göra så kräver flit och avlägsnande av massor av hog ringar, men är en tillfredsställande och utvecklande gör-det-själv uppgift som kan göras inom ett par timmar. Saker du behöver
hylsnycklar
stjärnskruvmejsel
Avbitare
Lödkolv
krympslang
tänger Ringklammer
buntband
Spraylim

Visa mer instruktioner
1

bort en Prius säte från bilen. Använd en 14mm hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller fast sitsen. Koppla loss alla kablagen. Luta ryggstödet före avlägsnande få tillgång till ledningsnätet.
2

Dra baksätet täcka upp och av sätet.

.
3

bort sitsen tyget. Hog ringar fästa tyget till dynan. Lossa dem med tång Ringklammer eller klippa dem med avbitare. Ta ringarna med nål-nosed tång. Buntband kan tjäna som ersättning för de hog ringarna.
4

Fäst den nya klädseln runt sittdynan. Använd kardborreband, slipsar zip eller nya ringar hog att fästa klädseln vid varje punkt där det gamla tyget fäst.
5

Dra nya ryggstödet tyg över ryggstödet kudde. Fäst med buntband eller nya ringar hog vid behov. Använd en tunn film av lim på tyget för att bättre binda klädseln till dynorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97390.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.