Hur du ansluter en Pure Power Sinus växelriktare 300/600

När camping eller tailgating, ibland finns det objekt som du vill använda, t.ex. en fläkt eller tv, men kan inte eftersom du inte har en ordentlig strömkälla. En makt inverter är en enhet som du kan ansluta till bilens batteri för att ge flera AC-ingångar för att ansluta din elektronik. Pure Sine Wave Power Inverter är en modell som du kan välja och installera i din bil själv. Saker du behöver
Trådskalare
trådanslutningsdon
Visa fler instruktioner
1

Dra i flikarna på framsidan av strömriktare för att ta bort frontpanelen . Inne i facket, kommer du att se de trådar du behöver ansluta till ledningarna tändningslåset under din instrumentbräda. Anslut den svarta ström-ledningar från omriktaren till den svarta terminalen tråd för tändningslåset. Anslut den vita ledningen till den neutrala terminalen tråd på tändningslåset. Anslut den gröna och gula ledningen till jordledningen på tändningslåset.
2

Stäng luckan på framsidan av strömriktare. Anslutningarna du precis gjort gör att du kan slå på strömmen omvandlaren genom att flytta nyckeln i bilen till tillbehörsläget. Detta kommer även att låta dig lämna batteriet anslutet till enheten vid alla tidpunkter.
3

Öppna huven på din bil. Kör batterikablarna från omriktaren till en plats i närheten av batteriet. Anslut den positiva batterikabeln från baksidan av omriktaren till den positiva polen på batteriet. Anslut den negativa batterikabeln från omriktaren till den negativa inlägg på batteriet. Stäng huven.
4

Anslut de enheter du vill använda med omriktaren till AC uttag på framsidan av enheten. Kontrollera att strömbrytarna är i läge "Off". Vrid nyckeln i bilen till "AC" alternativet. Slå av strömbrytaren på omriktaren till "On" läge. Slå på varje enhet för sig. När indikatorn lyser från grön eller orange till rött, är du över enhetens gräns och kan inte använda några fler enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97676.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.