Hur du anpassar en Scion Inside

Scion lineup är designad och tillverkad av Toyota speciellt för den amerikanska marknaden. Endast här kan köparna uppleva bilens kombinationen av ungdomlig design, smart ingenjörskonst och pragmatism. Det finns flera Scion modeller, inklusive xA, xB, xD och tC, men alla tar lika bra att trimma och modifiera. Interiören är ett av de första områden som många ägare modifierar först. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Ratt
Växelspakknapp
pedaler Alu
skålade säten
fyrgradig selar
Interiörlister kit

Visa fler instruktioner
1

Byt ratt med en mindre, sportigare utseende och mer greppvänlig hjulet från MOMO eller ett liknande företag (se Resurser). Scions komma med relativt stora rattar, så att ersätta hjulet med en eftermarknad man är ett bra första steg. Du kommer att behöva en ratt adapter så att hjulet att passa. Dessutom bör det noteras att ett mindre eftermarknaden hjul inte kommer att tillåta dig att använda luftkudden, som många anser en viktig säkerhetsfunktion.
2

Installera en legering eller kolfiber växelspaksknopp från en företag som Sparco (se Resurser 2) på Scions som är utrustade med en manuell växellåda. En legering växelspaksknopp känns bra på din handflata och kan också göra att flytta mer ansträngning, särskilt om det är en tyngre knopp. Mest eftermarknaden växelspaksknoppar hålls på med en serie av ställskruvar som kör runt basen av vredet och fäst knoppen till växelspaken. Vissa kommer att fästa på samma sätt som den ursprungliga växelspaksknopp.
3

Uppgradera gummikuddar pedalen alu pedaler, vilket ger mer grepp och ser bättre ut. En uppsättning alu pedaler för gas, koppling och broms reglage är relativt lätt att installera. De antingen hålls med clips eller awith muttrar och bultar, i vilket fall du kommer att behöva använda en borrmaskin och en borr för att göra hål i de befintliga pedalerna att skruva på alu pedaler.
4

Ersätt de ursprungliga platserna med eftermarknaden sport eller platser racing från Recaro eller brud. Uppgraderade platser kommer att erbjuda överlägsna stöttande över stock säten, som verkligen kommer att komma till hands om din Scion har modifierats för att accelerera, hörn och stoppa snabbare än lager. Eftermarknad säten kräver användning av säkerhetsbälten adaptrar för att kunna installeras i en Scion, men dessa kort är tillgängliga från sätet tillverkarna. Installera dem är en fråga om att ta bort de ursprungliga platserna och bultning i adaptrar och de nya stolarna.
5

Installera racing selar att komplettera de nya platserna. Multi-punkt selar ser bra ut och hålla de åkande i mycket bättre än de vanliga trepunkts säkerhetsbälten som kommer som standard med Scion.
6

Uppgradera belysningen och mätarna. Det finns flera tillbehör som kan hjälpa din Scion stå ut från mängden och göra interiören en trevligare plats att vara (eller åtminstone en svalare plats.) De lager mätare kan bytas mot mer intressanta snygga mätare och belysning ( se Resurser). Du kan också installera ett multi-piece grafisk set på de inre ytorna som kommer att liva upp mittkonsolen, instrumentpanelen och dörrpanelerna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97191.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.