Hur man installerar en Dodge Caravan Cargo Organizer

Dodge Caravan är en familjeorienterad minibuss. Dessa unika skåpbilar har plats för flera passagerare, samt gott om förvaringsutrymmen i baksidan av van. Vissa Dodge Caravan modeller har ett bakre förvaringsutrymme som innehåller ett dolt fack under golvet i skåpbilen. Eftermarknaden lastbärare och arrangörer finns för Dodge Caravan. Beroende på modell av Caravan, kan du installera en last arrangör med golvet antingen uppåt eller nedåt. Saker du behöver
assistent
Visa fler instruktioner
Golv-Up Cargo Organizer
1

Dra i handtaget på baksidan Caravan golvet att öppna dolt förvaringsfack . Skjut våning upp så kroken-och-loop tyg ansluter till hook-and-loop rutor på baksidan av van sätena. Rensa ut alla föremål ur förvaringsutrymmet.
2

Håll ena sidan av lasten arrangören medan en assistent håller den andra sidan. Lyft lasten arrangören i förvaringsfacket och placera den inuti så det bon längs botten och på sidorna av facket.
3

Fyll arrangören med de varor du önskar.


Golv-Down Organizer
4

Öppna baksidan av husvagn och rensa ut alla föremål och skräp från golvet och omgivningarna.
5

Hold den ena sidan av lasten arrangören och har en assistent håller den motsatta sidan. Lyft och skjut lasten arrangören i van så det bon på Caravan kanterna och mot baksätet. Fyll på med de varor du önskar.
6

Stäng luckan Caravan tillbaka och testa att arrangören inte hindrar driften av dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97365.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.