Hur man installerar satellit-TV i en bil

Om du är på väg en hel del i bilen och behöver något att hålla dina passagerare ockuperade, kan du installera satellit-TV i bilen. Mobila satellittjänster kit har använts i åratal på båtar, husvagnar och andra stora fordon. Du Ned för att installera både detta kit och en TV i bilen. Self-installationen är mycket möjligt, men professionell installation rekommenderas starkt. Saker du behöver Flighter Mobile Satellite kit
Borrmaskin med bitar
Skruvmejsel
Wrench
Audio /video-kablar
Visa fler instruktioner
1 < p> Montera parabolantennen av ett mobilt satellitsystem på bilen. Skålen ansluter ofta till monteringsfästen med sina egna skruvar eller fästanordningar, och sedan fästet borras in taket. Borra hålen till bara taket och inte headliner, sedan tillämpa bultarna med lämplig nyckel eller annat verktyg som per den skålen instruktioner.
2

Installera en TV i bilen om du don ' t har för närvarande en. De typer av TV-apparater för bilar (och deras installationsinstruktioner) varierar, men de vanligaste typerna är de som monteras i taket genom innertaket eller i nackstöden på framstolarna. TV-apparaten måste ha audio /video ingångskablar
3

Anslut antennkabeln till parabolantennen och dra den in i bilen -. Bort bilens headliner, skär ett hål i tak med en hålsåg och dra kabeln i bilen. Installationen kit kan ha monteringshål och fästplattor att installera inom hålen och täta stövlar för antennanslutning att skydda allt från elementen.
4

Välj en plats i bilen för mottagaren. Det måste vara någonstans torrt, ventilerat och borta från värmekällor med minst 2 inches av spelrum. Mottagarens RV omvandlare behöver också en plats 3 meter ifrån mottagaren och annan elektronisk utrustning, och bör inte monteras bakom en metallkonstruktion.
5

Anslut alla kablar till mottagaren, vilket bör inkludera antenn, RF omvandlare, audio /video och DC strömkablar. Montera mottagaren och dess fäste till din valda plats med sina bultar. Anslut mottagarens audio /video-kablar till TV-apparaten.
6

Wire satellitmottagaren till bilens strömkälla. Med bilens negativa batterikabeln frånkopplad, ansluter den positiva (röda) kabeln till bilens tillbehör makt - oftast på kablaget till tändningslåset - och anslut den negativa (svarta) kabeln till en metall marken, såsom ett chassi skruv. Om du inte har fast på TV, detta är mycket lika.
7

Ring din satellit leverantör att aktivera tjänsten för ditt satellitsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97175.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.