Anvisningar för Ändra Knob Gear Shift

växelspaksknoppen är ett litet handtag som fäster växelspaken axeln. Dessa rattar finns i bilar med automatisk och manuell växellåda. Det finns två huvudsakliga typer av rattar växlingsindikatorer. En är skruvas på axeln, den andra hålls på plats med en klämma. Ta bort en gammal ratt växelspaken och ersätta den med en ny man bör inte ta längre än 10 minuter. Saker du behöver
handskar eller handduk
skruvmejsel (tillval) katalog Tänger
Visa fler instruktioner
Byta Screw-On Gear Växelspaksknoppar
1 < p> Flytta växelspaken till "parken" Om bilen har automatisk växellåda. Om den har en manuell växellåda, flytta växelspaken till "Neutral". Ställ bilens parkeringsbroms och stäng av motorn.
2

Ta tag i ratten växelspaken ordentligt. Om du har problem med att få ett bra grepp, använd handskar eller linda ratten växelspaken i en handduk.
3

Vrid växelspaken motsols för att lossa den från växelspaken axeln. Lyft upp den för att ta bort det när det är helt skruvas.
4

Placera den nya växelspaksknoppen på växelspaken axeln. Grip den ordentligt och vrid den medurs för att dra åt den. Addera ersätta andra Knoppar växelspak
5

Sätt vredet växelspaken i "Park" Om bilen har automatisk överföring. Om bilen har en manuell växellåda, lägg den i "Neutral". Dra åt parkeringsbromsen och stäng av bilens motor.
6

Inspektera ratten växelspaken. Du bör se en liten metallklämma antingen på framsidan eller baksidan av ratten. Vissa redskap växelspaksknoppar kan ha en liten lucka över klippet. Om du ser ett litet lock, bända upp den med spetsen på en skruvmejsel.
7

Nyp metallklämman med tång. Dra bort klämman från växelspaksknopp att ta bort den. Detta låser ratten växelspaken.
8

Lyft gamla ratten växelspaken uppåt för att ta bort det.
9

Placera den nya växelspaksknoppen på växelspaken axeln. Skjut metallklämma i sitt fäste med tång. Sätt tillbaka den lilla luckan, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97466.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.