Hur man installerar en diskant på en Honda Civic

Din Honda Civic s högtalarsystem är indelad i tre grundläggande komponenter: hög, mellan och bas (eller låg) högtalare. De "dalar" drivs av subwoofer högtalare, som producerar de låga basljud i ditt ljudsystem. De "mids" drivs av högtalare som är något mindre än de sub-woofers. Dessa högtalare bär det bredaste utbudet av ljud från ditt ljudsystem. De diskanter i din Honda Civic är ljudkomponenter som producerar högfrekventa ljud som kommer från din Civic ljudsystem. Saker du behöver
Platt-mejsel
Philips-skruvmejsel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera diskant montering i din Honda Civic. Dessa högtalare är oftast mycket små och ligger i framsidan av Civic på insidan av förar-och passagerarsidan dörren, nära sidospeglar.
2

Placera en ren trasa över spetsen på platt-mejsel och kil spetsen på skruvmejseln under bezel omgivande diskant. Bänd upp på ramen för att ta bort det.
3

Ta bort de två skruvarna som håller diskant på plats.
4

Dra diskant av dörren panelen och dra bort de plug-stil elektriska kontakterna på baksidan av diskanten. De borde dra rätt ut. Notera placeringen av pluggar som dessa representerar positiva och negativa ledare.
5

Anslut högtalarkablarna till den nya diskanten. Notera orienteringen av de positiva och negativa ledare, anslut stora elektrisk tråd plugg över den stora fliken på den nya diskanten och den lilla elektrisk tråd plugg över den lilla fliken på diskant.
6

Vrid tändningen till läge "II" och slå på stereon för att kontrollera att diskanten fungerar.
7

Placera diskanten i dörrpanelen och rikta hålen till hålen i dörrpanel .
8

Säkra diskanthögtalaren dörrpanelen genom att föra in fästskruvarna genom monteringsfästet hålen på diskant och dörrpanelen och dra åt skruvarna.
9

Snap diskanten s bezel på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97208.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.