Så monterar du ett kamera på en bil för att filma

Montering en kamera i en bil för att filma tid på banan, är street races eller rörliga bilder ett knepigt projekt. Fästen finns i många former och utformad för att fungera i olika miljöer. Att veta var och hur man kan montera en kamera på bilen kräver noggrant övervägande och de rätta verktygen. Saker du behöver
Drill
Skruvmejsel mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Hitta rätt fäste för jobbet och vilken kamera du använder. Handhållen kamera fästen finns i sugkoppen och hårda konstruktioner mount medan stora filmkameror kräver tunga fästen som installerar inuti eller utanför bilen.
2

Bestäm den bästa positionen för fästet baseras på ansökan. För spår footage, bindestreck eller mellan framsätena montering är att föredra. Över axeln monteringen gör att kameran kan fånga bilar mätare för utvärdering av prestanda.
3

Konfigurera fästen sugkoppen på vindrutan eller instrumentbrädan. Se till att ytan är ren innan du applicerar sugkoppen och testa stabilitet mellan skotten.
4

Borra hål för en hårdmontering per tillverkarens instruktioner genom att lokalisera en hård yta som inte kommer Böj under kamerans vikt. Instrumentpaneler och konsoler göra bra fästpunkterna. Fäst fästet med medföljande hårdvara och justera kamerans returresa.
5

Installera videobilder kameror på metall stöds delar av bilen. Ta bort eventuell gjutning eller täcker från insidan av bilen innan borrning för att avslöja dolda hinder. Borra hål genom taket, dörrar eller annan monteringsplats och montera stöden.
6

Dra åt bultarna på kameran-monteringsram och tester för att kontrollera att det inte finns någon flex i metallen. Anslut eventuella förlängningar och slutligen placera kameran i fästet.
7

Testa kamerans position och motordrivna kontroller innan det sköts. Justera inspelningsvinklar och kontrollera att kameran är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97014.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.