Hur man tar bort en digital klocka i en '93 Honda Civic

I 1993 års Honda Civic, som många äldre bilar, har en fristående digital klocka. Denna klocka är monterad på instrumentpanelen ovanför radion. Klockor i nyare bilar är oftast en del av fabriken radio. Med några enkla verktyg kan du ta bort den digitala klockan i ca 15 minuter - för att byta ut den eller göra andra ändringar. Förfarandet är tillämpligt på det sedan, coupé och kombi. Saker du behöver
Tänger
Pry verktyg
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från terminalen med ett par tänger. Den negativa batterikabeln är svart och märkt med ett "-" tecken. Vänta 10 minuter innan du fortsätter, för att inaktivera krockkuddar.
2

Ta akut-blinkers omkopplaren underifrån den digitala klockan. Sätt en plast pry verktyg runt kanterna. Lever det försiktigt så att det hoppar ut.
3

Ta bort skruvarna från instrumentets-klustret panel. Denna panel sträcker sig från hastighetsmätaren till mitten ventilerna. Med skruvarna avlägsnas, fast dra panelen mot dig för att ta bort det.
4

Koppla ur fyra stift elanslutning bakom panelen för att separera panelen från instrumentbrädan.
5

Hitta skruvarna som fixerar den digitala klockan på panelen. Titta på baksidan av panelen. Ta bort dessa skruvar och skjut den digitala klockan ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97235.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.