Hur man installerar en Autometer Air Gauge bränsleblandningen

En Autometer luftbränsleförhållandet mätare är avsedd för lastbilar eller bilar. Mätaren övervakar motorns lufttryck och bränsletryck. Trycket varierar från mager till rik, eftersom mängden luft motorn kan ta in förändringar. Installera en Autometer luft mätare bränsleblandning är inte en svår uppgift, kan du fylla den själv med några verktyg. Saker du behöver
Rotary Tool Review Cirkulära elektriska Tänger kontakt Addera Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och slå av tändningen. Koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Hitta ett område för att montera din Autometer mätare luft bränsle. Använd ett roterande verktyg för att göra ett hål i instrumentbrädan för din Autometer mätare för att passa. Skär ett hål i linje som är lika stort som din mätare. Du kommer att använda den medföljande fästen eller klämmor att montera mätaren efter att du har anslutit ledningar upp till den.
3

Installera 12-volts nätaggregat från Autometer mätare till tändningen spole. Anslut strömkabeln till tändspolen med en cirkulär elektrisk kontakt. Trä tvärsnittsarea ström i kontakten och kläm kabeln i kontakten. Placera kontakten runt bulten på tändspolen, skruva sedan in skruven över kontakten för att säkra den. Kontrollera att elektriska ledningar vidröra tändspolen.
4

Anslut den violetta kabeln syresensorn från Autometer mätare till syresensorn tråd av din bil. Leta efter den specifika platsen för bilens O2 sensorn i bilens instruktionsbok. Använd en tråd strippa verktyg för att tömma ledningar på den violetta ledaren i Autometer mätare och O2-sensor tråd av din bil. Tvinna samman trådarna och använda några eltejp för att fästa kablarna.
5

Placera fästet på din mätare och placera fästet i hålet du gjort. Dra åt de medföljande skruvarna genom hålen på fästet, säkra den i instrumentpanelen. Rikta streck så det är rakt.
6

Anslut den negativa kabeln till bilens batteri och starta bilen. Din Autometer luft bränslemätare ska lysa upp och fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97617.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.