Hur Wire en Chevrolet att Operate släpvagnsbromsar

Medium-och tunga Chevrolet lastbilar och skåpbilar har vanligtvis ett runt sju-stifts dragkrok som fabrik standardutrustning, medan man måste monteras som tillval på lätta lastbilar och Chevrolet bilar. Den runda sju-stifts skumt är nödvändigt att arbeta släpfordon försedda med elektriska släpvagn, och en elektronisk broms controller måste monteras i hytten. Med dessa komponenter på plats, är ledningsdragningen för en Chevrolet att driva släpvagnens bromsar en okomplicerad projekt. Saker du behöver
20-fot 12-gauge wire, färgkodade blå
Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Electric drill (tillval) katalog Rubber genomföring (valfritt) katalog Avbitare
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

strippor Använd tråd för att ta bort en centimeter av isoleringen från den ena änden av en 20 -fots längd blå-isolerad 12-gauge wire, tillgänglig från de flesta bildelar butiker.
2

bort en centimeter av isoleringen från den blå tråden i selen som betjänar den elektroniska broms controller.

3

Twist de blottlagda koppartrådarna i båda trådarna i trånga, rep-liknande flätor, och sedan fläta ihop dem i "kaninöron" och använda en lödning kit för att sammanfoga dem. Använd en shrink-wrap kit för att isolera skarven.
4

Dra tråden från gå ned genom Chevrolet till golvnivå och sedan bakåt till platsen av rundan sju-stifts skumt. I lastbilar detta enklast genom att gå ur fordonet genom en redan existerande hamn i brandväggen och driva tråden längs en yttre ram järnväg. I bilar och skåpbilar detta enklast genom att tillfälligt ta bort trim och paneler som behövs för att köra tråden till stammen eller baksidan av lastrummet, och sedan passerar tråden genom den bakre sidostycket. Om ett hål måste borras för att göra detta, använd en borrmaskin och installera en gummiring för att skydda kabeln från nötning.
5

Skär den blå-isolerade 12-gauge wire så att den når plint Omgångens sju-stifts skumt utan att vara spänd, men ändå utan att glida och orsaka en snubbelrisk eller är sårbara för skador. Använd tråd strippor för att ta bort en centimeter av isoleringen från sin ände, och vrid de blottlagda koppartrådarna i en tät, rep-liknande fläta och passar flätan i hålet i toppen av terminalen två. Använd en skruvmejsel för att dra åt fästskruven så att tråden fästs på plats.
6

använda plast buntband längs hela körningen av tråd som är nödvändigt för att säkerställa att det förblir på plats. Återinför eventuella lister och invändiga paneler var det nödvändigt att ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97503.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.