DIY Hur man installerar Aftermarket Seat Sliders

Eftermarknad platser är ett bra sätt att uppgradera en bilens interiör. Bättre platser är också en vanlig uppgradering för bilar som har modifierats för förbättrad hantering, eftersom det stöttande i lager säten är oftast otillräckliga för att hålla de åkande på plats. Eftermarknad säten från företag som Sparco, Recaro och Corbeau finns med par av skjutreglage (en för varje sida av sätet) som tillåter att sätet kan justeras framåt och bakåt. Sliders används tillsammans med adaptrar som gör säten och reglage som ska skruvas in i bilen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Ta beståndet säten och reglage. På de flesta bilar, reglagen och sätena är en integrerad enhet och hålls på plats med skruvar på framsidan och baksidan av sätet. För att komma åt de främre skruvarna, skjut sätet så långt bak som möjligt och ta bort skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Skjut sätena framåt för att komma åt de bakre skruvarna. Ställ stock säten och reglagen ur vägen.
2

Vrid eftermarknaden platser som du installerar upp och ned så att du kan komma ner i sätena. Det kommer att vara gängade hål på framsidan och baksidan av sätet. Skjut mekanismen på varje reglage så långt det går i en riktning. Bestäm vilken ände av löparen är vänd mot framsidan av bilen. Det kan vara ett tecken på reglaget.
3

Håll en av löparna upp i sätet så att bulthålet i reglaget matchar upp med det gängade hålet i botten av säte. Tråd i insexskruven som håller reglaget till sätet. Bulten går genom hålet i skjutreglaget och tråden genom sätessitsen. Löst åt bulten med en insexnyckel. Montera bulten på motsatta reglaget också.
4

Skjut mekanismen på reglaget hela vägen i motsatt riktning så att du kan komma åt hålet på den motsatta änden. Du måste skjuta mekanismen ur vägen. En av löparna kommer att ha handtaget som används för att justera sätet när den är installerad i bilen. Detta handtag måste dras så att mekanismen att glida bakåt.
5

Passa in hålen i skjutreglaget med hålen i botten av sätet. Tråd i insexskruven. Montera bulten på motsatta reglaget. Dra åt alla fyra skruvarna ordentligt med insexnyckel. Du kan nu bulta stolen och reglagen till adaptern. Detta förfarande kommer att variera beroende på märke och modell av bil samt märket på eftermarknaden sittplats du installerar. Sitsen kan skruva rätt in i bilen, eller det kan behöva skruvas fast i adaptern, som sedan skruvas in i bilen.
6

Test sätet reglagen när de är bultade in i bilen genom dra i handtaget som möjliggör justering av reglagen och skjut sätet helt framåt och helt bakåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97533.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.