Hur koppla upp Gauge Air Fuel på en 1990 Nissan Maxima

Installera en luft-bränslemätare i 1990 Nissan Maxima kan du se i luften och bränsletryck på din motor i realtid. Luften och bränsletryck visas enligt de förbränningsanläggningar avläsningar från bilens syresensor. Mer syre i motorn är inte nödvändigtvis en bra sak, som en rik läsning kan hindra utförandet av fordonet, och en mager läsning kan orsaka motorhaveri. Haka upp en luft-bränslemätare i 1990 Maxima idag för att övervaka din motorns prestanda. Saker du behöver
Drill
3/8-tums borr
3/8-tums gummigenomföring
Rotary Tool Review Hålmall
Rundfilsdiameter
20-22 gauge koppartråd
Wire skärtråd Tool Review strippa Wire Tool Review pressverktyg
Lödkolv (tillval) katalog eltejp
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och stänga av den. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Ställ den åt sidan.
2

Hitta en brandvägg hålet i instrumentbrädan där du kan styra dragningen av luft-bränslemätaren. Om det inte finns något hål i brandväggen, borra ett hål i instrumentbrädan med en 3/8-tums borr och placera en gummigenomföring i hålet för att skydda ledningarna från ojämna kanter.
3

Placera medföljande fästet av luft-bränslemätaren ovanpå instrumentbrädan och borra två skruvar genom hålen i fästet för att fästa den på instrumentbrädan. Tryck mätaren i hållaren. Om användning av in-dash monteringsmetod, göra ett hål i instrumentbrädan med ett roterande verktyg. Använd en rundfil för att jämna ut hålet innan du placerar mätaren fästet inuti. Fäst fästet inuti mätaren hålet. Placera air-bränslemätaren i fästet och justera den så att framsidan av mätaren mot dig.
4

Skär längden på ledningar du behöver för att nå från mätaren till en negativ jord på fordonet. Skala av änden av tråden. Sätt i ena änden av kabeln i den kvinnliga flatstiftet medföljer luft-bränslemätare på den negativa kabeln och kläm ihop. Pressa den andra änden av den kvinnliga flatstiftet på änden av mätaren pluspol.
5

Skär en bit tråd som kommer att nå från den positiva polen på din air-tankmätare till den positiva polen på batteriet eller annan 12-volts nätaggregat som är på när motorn är på. Skala änden av tråden och sätt in den i den positiva polen på din mätare. Dra den negativa kabeln från mätaren till en negativ jord på din Maxima.
6

Skär en bit tråd och band i slutet av den. Leta upp din Nissan Maxima är syresensor. Skala bort en del av ledningar på syresensorn och koppla ihop två trådar tillsammans genom att linda tråden runt syresensorn tråd. Löd samman trådarna eller linda eltejp runt ledningarna för att skydda dem. Klipp inte hela vägen in i syresensorn tråd eller mätaren kommer inte läsa ordentligt. Anslut den andra änden av syresensorn tråd till en kvinnlig spade terminal. Sätt den kvinnliga spade terminal i syresensorn plats på baksidan av din mätare.
7

Anslut den negativa kabeln på din bil batteri. Testa din air-bränslemätare genom att vrida på din Nissan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97633.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.