Hur man syr lädersäten Bil

Läder bilbarnstolar lägga en lyxig känsla till alla fordon. Genom att lägga lädersäten, inte bara detta förbättra bilen, men kommer också att öka försäljningen och andrahandsvärdet på bilen. Läder är slitstarkt, lätt att rengöra och andas bättre än vinyl. Saker du behöver
Kraftig
symaskin Heavy-duty tråd
Läder synålar
Läder
Måttband
Tyg
Sprättare
kamera
Rotorklippare
Visa fler instruktioner
1

Ta en bild av det gamla tyget bilbarnstol. Detta kommer att användas när du syr ihop bitarna. Ofta att kunna se slutresultatet hjälper genom sömnad processen.
2

Ta bort tyget från den ursprungliga bilbarnstol. Använd en sprättare. När sömmen börjar att rippa, följ tyg sömmar, med sprättarkniven att skära igenom tyget trådar. Detta kommer att vara tidskrävande, men ha tålamod.
3

Fortsätt använda sprättarkniven att skära ut sömmarna på tygstyckena. Detta kommer att ge dig ett mönster för att skära in i lädret.
4

Lägg mönsterdelarna på bordet inne nedåt.
5

Använd roterande knivar för att skära ett mönster med hjälp av den gamla bilbarnstol tyg. Ta den tid du behöver. Om du skär lädret på fel sätt, måste du börja om. Använda bilden bilbarnstol som en guide
6

, sy läder bitar ihop. Det bör finnas flera stycken för att sy ihop. Se till att använda en lång söm på symaskinen som läder kan riva lätt. Den tunga symaskin kommer att göra det hårda arbetet med att sy läder bitar ihop.
7

Ta din tid montering lädret stolen i bilsätet. När lädret är säker i bilbarnstolen, spik eller häftklammer lädret i undersidan av bilbarnstol. Detta kommer att hjälpa till att hålla lädret säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97054.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.