Hur Anpassa bromspedaler i en bil

Anpassa en bil till utseende och prestanda nivå ägaren vill tar tid och skicklighet. Efterbehandling jobbet med lite finputsning som en prestation bromspedal ger bilen en färdig look och känsla. Plocka rätt pedal är den tuffa delen, installera en egen bromspedal är snabbt och enkelt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Borra och bit
mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna lådan som innehåller nya pedaler och kontrollera alla delarna ingår. Kontrollera att delen är rätt modell för bilen du installera dem på. Bromspedalerna varierar kraftigt från bil till bil och anpassar paket endast fungerar med vissa modeller.
2

Ta bort originalet gummikutsarna från bromspedalen genom att skjuta en vanlig skruvmejsel under gummit och skalar dem. Skär eller bryta nitarna på nitade församlingar bromspedalen. Använd sekatören bakom pedalen att bryta niten innan peeling gummit tillbaka för att exponera metallplattan.
3

Placera den nya bromspedalen över metall broms plattformen och markera skruvarnas guiderna noggrant. Borra de djärva hål med borren dimension som rekommenderas av tillverkaren. Matcha borren vinkel mot svepet av bromspedalen för att hålla hålet rakt.
4

Skruva den nya bromspedalen på plats utan att dra åt bultarna. Dra åt en bult ner och göra några passande justeringar innan du drar åt resten av bultarna.
5

Använd side-to-side påtryckningar för att testa att locket är ordentligt på plats och förblir centrerat. Kontrollera att en ramade kvarstår mellan bromspedalen och kopplingspedalen och gas pedaler innan du kör bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97015.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.