Hur man använder gasspjällssensorn

En gasspjällssensorn driver gaspedalen på en bil som har en lustgas injektor system installerat. Sensorn omkopplaren är monterad nära gasreglaget mekanismen av fordonet. När gaspedalen trycks ned, aktiverar gaspådrag mekanismen rör och gasspjäll lägesgivare. När gaspedalen når den förinställda punkten, är fordonets eftermarknaden lustgas systemet aktiveras, och släpper lustgas i motorn. Lustgas används för att lägga ström till motorerna. Det var ursprungligen användes i drag och gatbilar racing. Saker du behöver
Monterad beväpningsströmbrytare
klämmer
Visa fler instruktioner
1

Undersök spjällhuset lägesgivare att lokalisera hålet som sitter bredvid LED i gasspjällssensorn. Sätt i ett stift i hålet för att trycka ner inställningsknappen ligger inne i det. Tryck ned knappen SET medan beväpningsströmbrytare som är monterad på instrumentbrädan är påslagen, eller beväpnade.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset för att slå på tändningen, men inte motor, samtidigt som man fortsätter att trycka ned knappen SET. Tag bort sprinten från den inställda knappen. Titta på LED. Det bör slås på i ca 2 sekunder när du har låt enheten knappen gå.
3

Tryck ner gaspedalen tills den når den punkt där du vill att lustgas och slår på vilka bör vara någonstans mellan 80 procent och 100 procent av motorns fullgas. Sätt i tappen och tryck på knappen SET medan du gör det. Titta på LED att slås på i 2 sekunder och släcks sedan. Gasspjällssensorn är nu klar att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97634.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.