Hur man gör en Woofer Case

Efter betalar massor av pengar för en fin bas, ingen vill spendera ännu mer på ett fall. I denna artikel kommer vi att diskutera ett enkelt sätt att bygga din egen. Även uppgiften kan tyckas komplicerat, det är verkligen enklare än du förväntar dig. Om du vet hur man skär plywood och spraya på lite lim, bör dessa åtgärder inte vara några problem för dig. Saker du behöver
Spets eller bord såg
6 ark standard plywood
trälim
Trä skruvar
Borrmaskin
stort papper
Standard fästbultar
Ditt val av mattor
Spraylim
Visa fler instruktioner
1

hjälp av en mitra eller bord såg, skär 6 stycken standard plywood till storlek för att göra en låda minst 5 inches bredare än dina bashögtalare. Ta den tid du behöver. Gör en slät klippa så att kanterna passar ihop fint.
2

Använda geringssåg, skär ut den inre formen på dina bashögtalare på den främre bit plywood. Kontrollera att bashögtalaren passar så perfekt som möjligt. Du vill inte ha något tryck läcker ut i ansiktet.
3

Applicera ett lager trälim till alla vidrör kanterna på trä bitar. Sedan, med hjälp av träskruv och en borr, bifoga alla bitarna i lådan tillsammans. Du kanske vill infällda skruvarna några millimeter för att möjliggöra ens täcker.
4

När du har tillåtit att limmet torka tillräckligt, borra hålen för bas i den främre trästycket. Ett enkelt sätt att borra dessa är korrekt att ta en stor bit papper och hålla papper över bashögtalaren, markera alla monteringshålen. Ta ut papperet och markera hålplaceringen på frontal plywood.
5

Ta bashögtalaren och, med vanliga bultar, anslut den till främre stycket. Dra åt bultarna så mycket som möjligt för att förhindra att tryck läcker.
6

Ansök mattor på utsidan av lådan med spraylim. Applicera ett generöst lager spray. Lägg försiktigt ned mattan över träet. Ett enkelt sätt att lägga mattan är att linda en sektion runt alla sidor av lådan. Lägg en bit över toppen. Slutligen mäter woofer hålet och klipp ut den främre stycket. Börja i mitten, försiktigt lägga och tryck bit på träet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97020.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.