Hur man driver en stereo i en husbil

Sätta en stereo i din husbil som kräver nätström innebär att du kommer att behöva använda en strömriktare. För att göra detta, koppla dig strömriktare till fordonets batteri. Detta gör att du kan köra en mängd elektronisk utrustning, bland annat en stereo och högtalare. Men, måste du först att få strömriktare och verktyg som krävs för att slutföra uppgiften. Saker du behöver
DC-AC-omriktare
Wire strippor
Wire ringkopplingskretsen
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Strip 1 /2-tums av isoleringen från änden av de röda och svarta kablarna på din makt inverter med hjälp av tråd strippor.
2

Placera en tråd ringförbindelsedon över änden på varje tråd. Crimp kontakten trådringen med ett pressverktyg eller använd en tång.
3

Lossa och ta bort muttern som håller batteriet kablarna till batteriet. Skjut ringen kontakten på den röda tråd över bulten på den positiva batteripolen. Skjut ringen kontakten i änden av den svarta kabeln under slutet av den negativa batteripolen.
4

tillbaka och dra åt muttern för att säkra batterikablarna.
5

Fäst den gröna jordledningen, i förekommande fall, till metallramen i motorrummet.
6

Tryck på "Power"-knappen för att slå på strömmen inverter. Anslut strömkabeln till stereon i en av butikerna på omriktaren. Tryck på "Power"-knappen för att kontrollera att stereon fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97670.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.