Hur Wire en elektrisk broms Box för en Trailer

Kabeldragning en eftermarknad elektrisk broms box - i dagligt tal kallas en elektronisk broms kontrollenhet och väl känd som en proportionell broms aktivator - för släp är ett okomplicerat projekt. En elektrisk broms rutan tolkar tröghet och dynamiken i bogsera fordon där det är installerat, sedan skickar en signal till elektromagneter i hjulnaven på släpvagnen som distribuerar släpvagnens bromsar. Släpvagnen bromsas i samma takt som den bogsera fordonet, vilket är ett säkert och bekvämt sätt att bromsa både gradvis och i nödsituationer. Elbroms boxar säljs i fritidsfordon återförsäljare, bildelar butiker och lastbilen gången av de flesta lagerlokaler hem förbättring. Saker du behöver
Electric
broms box Dedikerad kablage
voltmeter slipsar
Kabel
Visa fler instruktioner
1

Sätt i dedikerad anslutning sele i mottagaren på baksidan av den elektriska bromsen rutan.
2

Dra den blå tråden i anslutningen sele genom bogsera fordonet till den plats där bogsera paketet är monterad i mitten av fordonets bakre kvartalet . Ta fallet med sju stift hitch kontakt, oftast monterad intill bogsera paketet, och fäst till plint fem. Byt fallet.
3

Kör den svarta kabeln till den elektriska bromsen rutan broms controller sele till en 12-volts anslutning, som är permanent leva när fordonet slås på. Den strålkastaromkopplare varmtråd ligger oftast lämpligen genom i instrumentpanelen. Selen kit ska vara komplett med en kabel splicer att göra denna koppling, och en inline säkringshållare med en säkring från tillverkaren.
4

Lokalisera bromsljus mikrobrytare under instrumentbrädan nära bromsen pedalpivot; bör den vara ansluten till den bakre delen av pedalen av en liten fjäder. Använd en voltmeter för att identifiera vilken av de två kablar dragna till bromsljus mikrobrytare identifierar som permanent varma när fordonet är påslagen och anslut sedan den röda tråden i den elektriska bromsen rutan sele till den andra.
5

Knyt den vita ledningen av selen i marken, dela en fabriksinstallerad bult eller skruv som redan drivs in i brandväggen under instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97487.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.