Hur man installerar en 73 Mustang Headliner

headliner av ett fordon är det tygstycke eller hardtop som ansluter till det inre plåt och isolering. På äldre fordon såsom en 1973 Mustang headliner är ofta skadade eller helt saknas till följd av allmänt slitage genom åren. Installera en ny headliner är en stor och relativt enkelt sätt att drastiskt förbättra det inre tillståndet i din Mustang. Saker du behöver
Trim lim
Assistant Skruvmejsel
(valfri men rekommenderas starkt)
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla bitar av trim från innertak av Mustang. De exakta punkter som behöver tas bort kommer att variera beroende på modell och skick Mustang, men artiklar att leta efter är takbelysning, krokar och visir solrum. Helt enkelt skruva hårdvara som håller dem på plats och ställ dem åt sidan. Om du behöver mer hjälp med detta steg rådfråga din Mustang bruksanvisning.
2

Lyft headliner upp medan insidan av Mustang och linje upp hörnen på headliner med hörnen av taket. Detta steg är mycket lättare med en assistent. Se till att den sida av headliner med klädsel är vänd mot dig. Håll den bakre halvan av headliner platt mot taket och låt den främre halvan falla.
3

Coat undersidan av innertaket med klädsel lim. Använd tillräckligt för att täcka huvuddelen av headliner men försök att undvika att stora kulor, eftersom dessa kan leda till fula knölar. Tryck på sidan av innertaket med limmet upp mot tätning. Arbeta ut eventuella luftbubblor genom att bestämt trycka på då och sakta röra handen åt sidan. Håll innertaket på plats tills limmet torkar.
4

Upprepa steg 2 och 3 för den bakre halvan av innertaket. Du kanske ändå vill behålla den främre halvan av headliner höll upp under detta steg för att förhindra att den nyligen torkade trim lim från skalar. Se till att alla limmet torkas och headliner stannar på plats utan hjälp innan du fortsätter.
5

Installera alla inredningsdetaljer objekt som togs bort i steg 1. Njut av den nya utseendet på din klassiska Mustang inredning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97483.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.