Auto Meter Sensor Specifikationer

Bilar producera en stor mängd motordata som kan hjälpa dig avgöra problem och maximera prestandan. Auto Meter tillverkar sensorer som centraliserar informationen från många olika motormätare och mätare, som möjliggör mer detaljerad insamling och hantering av data. Nexus sensorer från Auto Meter tillåter inspelning av upp till 12 olika typer av motorer mätningar samtidigt. Delar

Auto Meter Nexus 1056 sensor paket anländer med en fjärrkontroll, en åtta-kanals sensor modul, en sex fot remote kabel och en sex fot nätverkskabel. Övriga delar som ingår är en kabelhärvan, programvara demo-CD, kardborrband plåt och två skruvar. Den 1263 sensorpaket tillägger självgängande skruvar, muttrar tummen och en sensor modul som innehåller antingen åtta eller 12 kanaler. Fjärrkontrollen har en kortplats för att lägga till ett SD-kort.
Sensor Connectors

Auto Meter Nexus sensorer fästa genom en serie av portar modulanslutning. Egt port ger information om avgastemperaturen och vatten temp-porten ansluts till vattentemperaturen modulen. Bränsle och olja trycksensorer ansluter till olja och bränsletryck port. Den boost-vac-porten ansluts till det uppsving och sensorer vakuum. Du kan använda extra temperatur (aux temp) och extra tryck (aux press) som extra portar för att få avläsningar för oljetemperatur, lustgas tryck och andra motordata. Den aux temp port för Automätning Nexus 1263-modellen kan också fungera för att ge avläsningar Växellådstemperatur. En varvräknare är ett valfritt tillägg som du kan koppla in i systemet för båda modellerna.
Funktion

Auto Meter Nexus sensorer kan spela in kontinuerliga mätningar för alla meter, inklusive den valfria varvräknare anslutningen, för upp till 30 sekunder. SD-kortplats kan spela ytterligare 10 minuter per megabyte, upp till maximalt 2 GB, som används till förvaring för längre motortester. Auto Meter sensorer kan spela den inspelade informationen tillbaka till en tredjedel hastighet, vilket gör det lättare att analysera motorns informationen. Toppen funktionen drift aktiveras av fjärrkontrollen, visar topp sensorn läser Automätning Nexus har registreras för varje enskild mätare på motorn. Systemet har en rad av LED-lampor som kan visa sju olika färger. Fjärrkontrollen växlar mellan färgerna, ställer in ljusstyrkan på LED-lampor och även initierar ett demoläge som använder lysdioder för att skapa en ljusshow. Demot låter användare testa funktionaliteten av lysdioderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97444.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.