Ställa en bil Compass

Bil kompasser är praktiska små tillbehör som kan ge dig den allmänna riktningen som du reser. Från billig plast till mässing och flygplan aluminium, dessa modeller brukar hålla sig till instrumentpanelen eller vindrutan. Däremot är det viktigt att du ställer in kompassen så att du vet att den är rätt justerad för att fungera i din bil. Lyckligtvis är allt du behöver en hand kompass och en justering verktyg för att korrekt ställa din bil kompass. Saker du behöver
Adjustment Tool Review Hand kompass
Visa fler instruktioner
1

Fäst bilen kompassen till antingen vindrutan eller instrumentbrädan, där det är tänkt att monteras. Alla justeringar av bilen kompassen bör göras efter att den har monterats på plats. Hitta North med handen kompass och köra din bil så det är mot norr
2

. Stanna bilen och titta på kompassen. Om det inte är läsning precis norr, sedan justera den genom att vrida N /S skruv med justeringen verktyget, eller med en krona. Använd inte en stål skruvmejsel, eftersom detta kommer bråka med magneterna i kompassen.
3

Vänd bilen till öst och åter kontrollera riktningen den läser med handen kompass . Stanna fordonet och justera E /W skruven tills kompassen på bilen håller med kompassen i handen.
4

köra bilen Syd. Stanna och kontrollera måtten. Om avläsningen är avstängd när hälften av felet. Till exempel, om bilen kompassen är avstängd med 4 grader, justerar det genom att bara 2 grader mha skruvarna på N /S skruv. Utför denna exakt samma operation körning West, korrigera bara hälften av den felmarginal som är finns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97660.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.