Färgtoning Lagar

Förare väljer att tona fönstren i sina bilar för en mängd olika skäl från privatlivet till solskydd att Bländningsreduktion eller bara att bli mer märkbar. Lagar som styr antalet fönster som kan nyanseras och hur mörkt det kan existera på böcker i nästan varje stat i unionen. Om du har ett behov eller en önskan att tona ditt bilfönster, se till att du är bekant med lagarna i ditt tillstånd. Statliga lagar

Lagar om nyansen i auto fönster varierar kraftigt från land till land. I New Jersey, till exempel, kan någon nyans alls användas på vindrutan eller främre sidorutor, men de bakre och bakre sidorutor kan ha någon nyans alls. Tvärs över floden i New York, kan de bästa 6 inches av vindrutan tonas, men sidorutorna måste tillåta minst 70 procent av ljus i. Staten lagen om fönster toning kan hittas i den statliga trafiken kränkningar kod och på de flesta statliga webbplatser. Addera Vad Tinting?

nyanser är i grunden mörkare glas som håller en viss procent av direkt ljus ut ur bilen. Vissa tillverkare gör faktiskt tonade glas för att skydda mot skadliga UV-strålar - solglasögon för din bil. Detta fabriksmonterade glas är oftast i enlighet med statliga och federala lagar. Statliga lagar oftast kränks när eftermarknad nyanser appliceras på mörkare dina fönster efter köpet.
Skälen för Tinting

Tinting ofta appliceras på bilfönster i ett försök att undvika överhettning på insidan av bilen eller för att skydda förare och passagerare från solbränna eller UV-skador. Mer estetiska skäl har att göra med att skydda din klädsel från skador eller integritetsskydd. Säkerheten kan också vara ett problem med vissa människor installerar nyans att hålla bländning ner eller hålla glaset tillsammans i händelse av ett trasigt fönster. Addera spegelglas

speglad eller Ett sätt glas, som används i många solglasögon, är förbjudet från att användas som toning i nästan alla statliga lagar. Medan vissa förare kan finna tanken på spegelglas underhållande, de skulle vara bättre betjänt att undvika det, och en onödig biljett.


Undantag flesta stater erbjuder undantag eller undantag för brytning i bilen för särskilda skäl. Medicinska tillstånd såsom lupus, solljus allergi, foto känslighet eller melanom kan vara legitima skäl att ha toning installerat i din bil i ditt tillstånd. Du bör dock vara medveten om de särskilda lagar och utföra all nödvändig dokumentation i händelse du citerade av polisen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97078.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.