Typer av cigarettändare i bilar

Borta är de dagar då en rökarpaket var en värdefull uppgradering till ett nytt fordon. In-dash cigarettändare har ersatts med uttag tillbehör makt, och askfat med fack ändra lagringsplats. Eftermarknaden tändare är utformade för att absorbera el från batteriet. En mängd olika cigarettändare finns tillgängliga, trots trenden att rymma icke-rökare. Rökarpaket
traditionell push-in auto tändare passar in i höljen i märkesrepresentant.

Valfritt rökarpaket tillbehör är bekvämt för människor som väljer att röka i sina fordon, men kan tas bort när de inte används. En askkopp formad som en kopp passar väl in i drycken hållaren, och en bärbar ljusare och ljusare hus passar in i standard tillbehör eluttag. Skjut änden av tändaren för att värma det inre mekanismen.
Accessoarer eluttag

Ett tillbehör strömuttag i bilen kan ändå rymma en cigarettändare. En mängd olika plug-in laddare med USB-portar, extra uttag och laddning plug-ins bifogas finns tillgängliga. Men de kan dras ut för att rymma en eftermarknad cigarettändare som kan förvaras i handskfacket tills det behövs med en rökare i bilen.
Engångständare

Bär en engångständare, vilket eliminerar behovet av en permanent tändare i bilen.

Eftersom ett rökfritt paketet är norm i dagens fordon, köpa en billig engångständare för handväskan eller fickan. På grund av säkerhetsfrågor med tändare och barn, vara säker på att din tändare har en säkerhetsventil och att du inte lämna den i bilen utan uppsikt.
Cigarettändare och Car Value

Ett rökfritt paket i bilen kan lägga värde vid inbyte.

Rökning på din bil innebär mindre in-dash lagring och mindre värde för återförsäljning på grund av lukt och eventuella brännmärken på klädseln. Överväg att lösa för en icke-rökare paket och lägg till eftermarknad cigarettändare och askkopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97299.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.