Hur man lägger Racing Säten i en lastbil

Bygga en prestanda bil innebär anpassa varje del av bilen, inklusive inredningen. Racing säten ger föraren mer stabilitet i hörnen, plus hålla dig hårt i sätet när under hård acceleration. De är en stor förändring för någon beställnings bil eller lastbil, men att installera en uppsättning av dem är inte alltid så lätt som det verkar. Men med rätt verktyg och lite kunskap kan du få platser i din bil på en eftermiddag. I det här fallet är bilen en 1997 Chevrolet Silverado extra-hytt med Corbeau säten, men processen är liknande för andra fordon och andra tillverkare sits. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
säten Racing
Racing seat parentes
Visa fler instruktioner
1

Öppna båda dörrarna på lastbilen och Unbolt sätena med 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns fyra bultarna på varje säte.
2

Lyft sätena framåt och manuellt koppla ur selen på botten av sätena. Addera 3

Dra ut varje sits individuellt och placera dem åt sidan.
4

Bolt sätena till sätet konsolerna med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Dessa är fordon-specifika fästen, och det kan finnas särskilda sidor till varje enskild del så ta del av eventuella instruktioner som följer med fästena.
5

Bolt racing säten i fordonet använder fabriken hårdvara och 3/8-tums Ratchet och uttag. Se till att de är åtdragna ner korrekt innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97102.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.