Lägga uppvärmda säten till en bil

Du kan lägga till en uppvärmd stol till din bil genom att installera en eftermarknad pad stolsvärme under stoppning eller klädslar på passagerarsidan och förarstolar sida. De värmedynor styrs av en strömbrytare som måste kopplas till batteriet eller bilens elsystem. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
uppvärmd stol kit
Sax
brukskniv
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på fordonet och sätt på stödstången. Koppla de positiva och negativa batterikablarna från batteripolerna med skiftnyckel.
2

Ta bort skruvarna som används för att fästa stolen i golvet, med nyckeln. Lyft upp sätet och ta ut den ur bilen.
3

Hitta de anslutande skruvar för sittdyna och ryggstöd. Ta bort dem.
4

bort några klädsel klipp och sedan koppla bort eventuella återstående anslutningarna på sittdynan eller ryggstödet med skruvmejseln. Ta bort locket från sittdynan och ryggstödet.
5

Placera värmedynan på framsidan av ryggstödet och sittdynan med etiketterna uppåt. Placera den skärande schablonen ovanpå värmedyna. Klipp ut en till fem 1-tums hål från värmedynan, med hjälp av en sax eller en mattkniv. Ett hål behövs överallt där en anslutning behövs från locket till sittdynan. Två remsor av tejp från sätet satsen över värmedyna
6

Place. Tejpen bör täcka ytan av värmedynan. Skär ett ½-tums hål i mitten av 1-tums hål. Detta gör det möjligt för klädseln att fästa skummet sittdyna eller ryggstödet.
7

Vänd värmeelementet över så att etiketten är vänd nedåt på sittdynan och rygg. Avlägsna självhäftande baksida på bandet. Säkra värmedynan till sittdynan och ryggstödet.
8

Montera tillbaka locket på sittdynan och ryggstödet. Fäst locket till sittdyna och ryggstöd med de medföljande buntbanden.
9

Placera sittdynan och ryggstödet ihop och dra åt anslutande skruvarna. Anslut trådarna på värmeelementen till kontakterna på ledningsnätet. Fixera ledningsnätet till ramen av sätet med skruvmejseln.
10

Kör elektrisk tråd från ledningsnätet till brandväggen framtill på fordonet. Borra ett hål i brandväggen med borrmaskin. Dra tråden genom hålet och sedan in strömbrytaren.
11

Ta bort muttern från bulten i änden av batterikablarna. In öglan på änden av de elektriska ledningarna på bultarna. Placera muttrarna tillbaka på bultarna. Placera tillbaka kablarna på batteripolerna och dra åt med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97574.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.