Hur återvecka ett solskydd

Automotive solskydd skyddar din bil från skadliga ultravioletta strålar som torkar ut din klädsel och instrumentpanel och få dem att försämras och spricka. Solskydd blockerar också värme, vilket gör att din bil svalna mycket snabbare efter att ha suttit i solen i flera timmar. Svalare luft i ditt fordon behöver mindre tid för att cirkulera genom luftkonditioneringssystemet och kyla interiören. Att lära sig att vika ett solskydd efter avlägsnande från vindrutan kan ta lite övning, men snart blir en lätt uppgift. Instruktioner
1

Höj båda solskydden i bilen upp till taket.
2

Dra solskyddet ut genom fönstret mot sätena.

Billiga 3

tag i nedre vänstra hörnet och nedre högra hörnet med vänster och höger hand, respektive, med båda tummarna pekar uppåt.
4

Ta varje hand in mot center att vika solskydd i hälften. Precis innan handlederna beröring, vrid båda händerna mot varandra i motsatta riktningar. Rotera höger hand till höger och vänster hand till vänster. Solskyddet kommer att kollapsa till en cirkel i varje ände.
5

Vik ena halvan av solskydd över den andra hälften så det är en rund cirkel. Ta tag i mappen skuggan stadigt i ena handen för att hålla den stängd. Placera den elastiska hållaren strängen över mitten av skuggan för att hålla den på plats. Förvara solskydd i en förvaringsväska om det innehåller ett eller förvara mindre solskydd som kräver två per fönster i handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97675.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.