Hur man programmerar en HomeLink öppnare garageport för en Ford F-150

Programmera din Homelinksystem liknar programmera en universell fjärrkontroll. Processen är bara en fråga om att matcha koder från en enhet till en annan. Den Homelinksystem ger användaren möjlighet att programmera upp till tre olika enheter till din bil så att du inte behöver oroa dig för att fumla efter fjärrkontroller. Saker du behöver
garageport fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Första gången programmering kommer att kräva dig att hålla de två yttre knapparna på HomeLink pad. Håll knappen tills lysdioden börjar blinka.
2

Håll i änden av din handsändare 1 till 3 inches från HomeLink enheten. Håll lampan i vyn.
3

med båda händerna, kommer du håller knappen på handsändare och utbildade knapp på HomeLink enheten. Ljuset ska hålla stadigt om det var rätt programmerad.
4

HomeLink inte får ta öppnaren om enheten är en "rullande kod" garage öppnare. Detta steg kräver en partner som hjälper dig att programmera HomeLink till den skyddade enheten. Du kan referera till garaget dörröppnare anvisningar för att vara säker.
5

ligger på baksidan av garaget dörröppnare av motorn huvudenheten är en utbildning knapp. Färg och placering kan variera beroende på tillverkaren av garageportsöppnare. Tryck på utbildningen på öppnaren. Du kommer att ha en 30-sekunders intervall för att trycka på utbildade knapp på HomeLink systemet. Tryck på knappen en andra gång för att avsluta processen. Vissa system kan kräva att du trycker på knappen en tredje gång. Ditt garage dörröppnare är nu programmerad att din Homelinksystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97046.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.