Hur till Stopp vägbuller

En bra bilstereo system inte kan leva upp till sin fulla potential när mullrar och visslingar från utsidan gör en bil stuga bullriga. Det grundläggande svaret på vägbuller för många förare är att skruva upp volymen på stereon, som bara dränker ut buller och riskerar att skada utfrågning av någon inne i bilen. I stället för att ignorera bruset, kan du uppgradera ett fordon med ljuddämpande material som faktiskt minskar mängden av väg buller som kommer in i kabinen. Det finns flera sätt att göra detta. Saker du behöver
Tar Mats
Spray skum
Gummi undercoating
Wallpaper roller
gummiduk
Lim
Skruvmejsel
Wrench
Självhäftande isolerlister
Skum matta kuddar
Värmekanon
Knife
Visa fler instruktioner
1

Ansök gummerade vidhäftningsdämpande material. Dessa skivor av gummi som är 1/8- till 1/4-tums tjock. Gummit absorberar ljud och ger extra tjocklek till kroppspanelerna till vilka de är fästa. De är oftast appliceras på insidan av bildörrar och golvet under mattan. Du kommer att behöva dra upp mattan eller använd en skruvmejsel för att ta bort dörrpanelen, sedan skär bladet att passa och limma den på plats mot karossen.
2

Installera ljudabsorberande tjära mattor . För att göra detta, utsätter karossen genom att dra upp mattan eller loss dörrpanelen med en skruvmejsel. Sprid mattan ut, platta till den med en tapet rulle, och gå över den med en värmepistol. Värmeförbindningar tjära mattan till karossen.
3

Installera kuddar under mattor. Mest fordonsindustrin mattor har inte lager av stoppning som deadens ljud i installationer hem mattor. Du kan köpa kuddar på en matta butik, sedan dra upp mattan i bilen och kapa skummaterialdynan att passa under det. Skummet absorberar väg tongångar under bilen.
4

Spray i gummerad underbeläggning. Gummit i denna produkt kommer att fungera på samma sätt som gummerade mattor, absorbera ljud som annars skulle studsa runt inne öppna ytor i din bil kropp. Du kan köpa gummerad undercoating i sprejburkar på bildelar butiker och spraya den i det inre av dina bildörrar. Dessa produkter är ganska klibbigt och kladdigt, men så undvika att spraya dem någonstans nära tyg eller matta.
5

Fyll håligheter med spray skum. Du kan använda expanderande cellplast för att stoppa ljudet från ekar i utrymmen i karossen som är alltför tafatt formade för Mats som ska tillämpas. Spray skum finns på alla hem förbättring butik. För att använda det, dra upp bagagerumsinsatsen eller poppa av dörrpanelen, sedan spraya skummet och vänta fyra timmar för den att torka innan du använder en kniv för att ta bort eventuellt överskott.
6

Stick ner skramlande delar med självhäftande isolering remsor. Dessa är små bitar av skum med en klibbig baksida, som ofta används för att täta dörrar och sidostycken dörr. Dra av skyddspappret och applicera en remsa mellan två delar som vibrerar mot varandra. Detta hindrar buller från delar såsom registreringsskyltar som skramlar när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97381.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.