Hur Wire släpvagnens bromsar Expeditions

Expeditionen är en full-size SUV som har producerats av Ford sedan 1996. På grund av dess vikt och hjulbas Expedition är idealiskt för bogsering lätta och medeltunga vagnar. Samtliga modeller av bilen är från fabriken utrustad med en fiberkabel paket, en platt fyra stift skumt och en port, placerad under instrumentbrädan till höger om rattstången vilket gör monteringen av en broms controller ett enkelt projekt. När en elektronisk broms controller är på plats och dess sele installeras i hamnen, är ledningar bromsarna ett extremt enkelt projekt. Saker du behöver
Wire
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
skarven (tillval) katalog plast buntband
Seven-polig Hitch
Show Mer Instruktioner
1

Följ Fyrledarsystem sele släpvagn belysning under expeditionen, bakåt från den platta fyra stift skumt att där det går in ett skyddande hölje. Vid det skyddande höljet, lokalisera en död svan tråd också fram ur slidan, färgkodade mörkblå. Denna tråd är den signal kabeln från den elektroniska broms controller port till släpets bromsar.
2

Route lös 12-gauge wire, även färgkodade blå, till platsen för runda sju-stifts dragkrok som kommer att vara nödvändigt att driva en släpvagn utrustad med elektriska bromsar. På grund av sitt läge under fordonet, är anslutningen till redan existerande tråden bättre gjord med en lödfog isolerad med en shrink-wrap kit än med en kabel skarv.
3

Använd plastkabel slipsar ungefär var 10 inches längs loppet av ny tråd för att säkra den borta från varma och rörliga komponenter.
4

Fäst änden av den nya blå till plint två av rundan sju-stifts skumt när den har installerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97580.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.