Hur koppla in och installera en Dakota Dimming Mirror

automatisk avbländning speglar har sensorer som känner av solljus och strålkastare bil. När det är nattetid och en bil närmar sig bakifrån, dess strålkastarna speglar i backspegeln - får det att automatiskt mörk att eliminera bländning. Anslut ledningar och installera en egen mörkläggning spegel i ditt Dakota, så att du kan köra säkrare på natten. Saker du behöver
Skruvmejsel
vattenfast fett
slipsar plast zip
Brukskniv
Silikontätning
Multimeter
Tape
Wrench
Visa mer Instruktioner
1

Skruva spegeln fästet med en liten skruvmejsel. Sätt in skruvmejseln i öppningen längst ner på spegeln montera, och driva upp på berget tills det drar bort låsfjäder. Fortsätt att trycka skruvmejseln uppåt, och håll spegeln fästet med den andra handen. Flytta spegeln fästet fram och tillbaka, tills du kan ta bort spegeln från fästet knappen - metallen knappen limmas på vindrutan
2

Plocka upp mörkläggning spegeln med fästet armen och skjut. den över metall spegel knappen. Tryck in den och flytta den fram och tillbaka, tills den glider på tätt. Använd en skruvmejsel för att dra åt den medföljande fästskruven till fästet, för att säkra spegeln
3

Ta förarplatsen sidoplåten fram steg -. Locket sitter under ratten, på den vänstra sidan av foten område av tågföraren - genom att lossa skruvarna och dra av den. Ta förarsidan stolpeklädseln pjäs eller locket som löper längs den vänstra kanten av vindrutan, genom att lossa skruvarna och dra bort det.
4

Kör sensorn änden av trådarna i temperatur sele genom förarens sida av motorn väl, bakom batteriet, längs förarsidan, framför kylaren och nedåt bakom den främre stötfångaren. Applicera ett jämnt lager vattenfast fett på sensorn kontakten för gråsäl, sedan in temperatursensorn i givaren. Placera givaren mellan motor vägg rambalkar, och på den nedre kanten av stötfångaren, under kylaren på bilen. Håll givaren på den övre kanten av stötfångaren och fäst den på stötfångaren med den medföljande bilden klippet. Använd plast buntband för att hålla trådarna upp -. Borta från rörliga motordelar
5

Lokalisera gummigenomföringen i din instrumentpanel som leder till den bakre motorn väggen. Skär en skåra genom gummigenomföringen med en mattkniv. Passera temperaturen trådarna kabelstam genom genomföringen, och dra det igenom i hytten på fordonet. Kör en sträng silikon runt tråden och gummigenomföringen.
6

bort förarens visir sida solen genom att skruva det. Kör trådtemperatur sele upp längs förarens sida av instrumentpanelen, upp förarsidan pelaren och längs toppen av vindrutan, under där solskyddet var monterad. Anslut kabeln temperaturen sele till automatisk avbländning spegel.
7

Hitta bilens tändning tråd med en multimeter. Öppna förarens panel sida säkring, och testa ledningarna lämnar säkringarna. Hitta en tråd kopplad till tändningslåset som har ett 12-volts positiv laddning när de testas med multimeter. Slå på din bil, din radio och andra tillbehör, varje gång testa kabeln så att den har en konstant 12-volts matning - även med tillbehör på. Vira en bit tejp runt tråden för att hålla reda på det.
8

Koppla bort bilens batteri. Fäst den medföljande kabeln kranen till tejpade tråden med en tång. Fäst den yttre änden spade av Black Power kabelnätet i tråden kranen. Lossa bulten som ligger bakom parkeringsbromsen utlösarhandtaget, ta bort skruven, lyft jordanslutningsterminalerna trådringen över bulten och sedan sätta bulten igen.
9

Anslut bilens batteri, och slå på fordonet. Kontrollera mörkläggning spegeln. Om det får ström och den automatiska dimmer är aktiverad, kommer en grön diod att vara på. Placera ett finger över fotocellen på baksidan av spegeln, och lys med en ficklampa på spegeln. Spegeln ska mörkna efter några sekunder. Ta bort fingret och stänga av ficklampan, och spegeln kommer att lysa.
10

Byt solskyddet, förarsidan stolpeklädseln och steg plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97700.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.