Hur till Mount oljetryck och temperaturmätare Under Dash

Installera eftermarknaden mätare på en bil som inte bara tillåter dig att noggrant övervaka ett system som ditt fordon inte kan ha en mätare för, men också ger interiören en högpresterande titta. Mätare installeras ofta direkt i instrumentpanelen genom utskärningar du måste göra. Men om det inte finns plats, kan du montera dessa mätare under instrumentbrädan. Detta kräver mycket mindre modifiering än att montera dem på instrumentpanelen och låter den främre delen av instrumentpanelen för att behålla sitt lager utseende. Saker du behöver
Under-dash mätare konsol sälja Grease krita
Electric drill
Borr satt
Ratchet
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Leta upp en lämplig plats att montera mätarna. Området skall vara plan och inom förarens synfält.
2

Håll i-dash mätare fäste på den plats du vill montera den. Markera instrumentbrädan där monteringshålen kommer att gå med ett fett krita.
3

Välj en borr som passar tätt genom hålen i konsolen. Fäst valda borr till en borrmaskin och borra hål genom instrumentbrädan där du markerat med fettet krita. Borsta bort all plast skräp med handen.
4

Placera fästet på de hål du skapat. Placera en bricka på varje bult - de bultar och brickor ingår i kitet - och tryck bultarna genom konsolen och hålen i instrumentpanelen. Placera en bricka och en mutter - båda ingår i konsol - på slutet av varje bult och dra åt skruvarna med en spärr och uttag
5

Placera mätarna genom de stora hålen i. framsidan av ramen-dash fäste och säkra mätarna med sina fästen. Denna del varierar, beroende på vilken typ av mätare du har, så hänvisa till mätarna 'bruksanvisningarna för särskild riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97579.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.