Hur man installerar mattan i Autos

Mattan i bilen bilen ta en hel del övergrepp. Från leriga skor till utspillda drinkar, slutar det hela upp på mattan, och det är oftast mycket svårt att ta bort någon av dessa fläckar. Om mattan är skadad bortom reparation, är ett sätt att åtgärda problemet för att ta bort det helt och ersätta den med ny matta. Du kan köpa många olika typer av formgjutna mattan kit utformade för att passa din bil perfekt. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fordonsspecifika matta kit
kryssmejsel
Rakblad
Visa fler instruktioner

1

Lägg ut fordonsspecifika mattan kit i solen, helst på betong eller asfalt. Låt det sitta i solen i minst en timme att värma upp gummimattan under mattan fibrer och gör det enklare att installera.
2

Öppna upp alla dörrarna på fordonet. Unbolt sätena från golvet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sätena ur bilen och ställa dem åt sidan. Unbolt någon konsol från bilen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta ut alla andra invändiga paneler runt mattan för hand för att frigöra klämmorna som håller dem på plats. Dra ut den gamla mattan.
3

Lägg ut ersättning mattan på golvet i bilen. Skär hål i mattan där sätena montera upp, liksom alla andra platser där det fanns hål i föregående mattan.
4

Montera mittkonsolen, säten och inredning paneler.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97261.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.