Hur man installerar Race Säten i en Mustang

Ett antal eftermarknaden leverantörer säljer race säten och andra tillbehör prestanda för Mustangs. Se till att du köper dem från ett välkänt företag. Denna handledning är främst avsett för Mustangs byggdes mellan 1994 och 2004, även om stegen kommer att vara liknande för andra årsmodeller. Att byta ut stolarna i din Mustang är ett enkelt sätt att piffa upp bilens interiör. Saker du behöver
Tänger
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
Race säten med monteringsfästen
Visa fler instruktioner
Ta bort Factory Seats
1

Pop huven och haka din Mustang negativa batterikabeln.
2

Reach under stolens framsida och lossa den elektriska kontakten. Använd säkerhetsfaktor för att skjuta stolen så långt bakåt det går.
3

Ta bort de två hållaren täcker från framsätet spåret för att komma till bultar. När bultarna tas bort, skjut sätet så långt fram som möjligt.
4

Ta bort de två hållaren täcker från baksätet spåret. Ta bort de två fästskruvarna.
5

Lyft fabriken sätet och dess hårdvara från Mustang. Var noga med att inte repa din inredning paneler och måla. Upprepa hela förfarandet för att ta bort båda stolarna. Addera Installera Seats
6

köpa racing säten i ditt val. Kontrollera att sätena är kompatibla med din Mustang. Köp sätet monteringssats från samma företag för att säkerställa kompatibilitet.
7

Placera fästena över området din fabrik säten monterades. Se till att monteringshålen på konsolerna linje med fabriken hålen.
8

Vänd sätena över att installera fästen. Det är mycket lättare att installera fästena på sätet innan du lägger dem i bilen. Använd instruktionerna som guide, i allmänhet, måste du fästa konsolen med de bultar och skruvar. Standard verktyg kommer att vara nödvändig.
9

Place de nya sätena i fordonet. Linje sitsen och fäste upp med fabriken hålen. Använd den medföljande hårdvara för att säkra platser till brädan. Upprepa proceduren för att installera båda stolarna.
10

Få i sätena och prova dem. Flytta fram och tillbaka medan i sätena för att se till att de inte rör sig eller vicka. Om de gör det, ytterligare skärpa bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97086.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.