Ford Ranger Console Borttagning & Installation

Ford Rangers utrustade med separata framsäten bucket har en mittkonsol. Konsolen har ett armstöd som fungerar som ett förvaringsutrymme, samt en mugghållare och mynt hållaren. Modeller utan de separata framsäten bucket har helt enkelt en flip-down armstöd. Om din Ranger mittkonsolen blir skadade, kan du enkelt ta bort den och ersätta den med en ny. Processen tar bara ca 30 minuter med vanliga verktyg. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet
Byte konsol
Visa fler instruktioner
1

Öppna locket mittkonsolen. Längst ner hittar du två Phillips skruvar. Ta dessa med en stjärnskruvmejsel. Håll dessa skruvar, liksom de andra skruvar och bultar du ska ta bort, i en liten kopp för förvaring. Du behöver dem för att installera den nya konsolen.
2

Inspektera den främre delen av konsolen, under radion. I mynthållare området, hittar du fyra bultar. Ta bort de fyra skruvarna med en spärr.
3

Inspektera den centrala delen av konsolen. Du hittar två Phillips-skruvar. Ta dessa med en stjärnskruvmejsel.
4

Dra konsolen uppåt tills den lossnar från brädan. Ta det från Ranger. Med konsolen bort, ser du fästen för konsolen och muttrar skruvar och muttrar går in. Det är inte nödvändigt att ta bort dessa fästen vid byte av konsolen.
5

Flytta ersättare konsol i kabinen. Rada upp konsolen med de fästena på brädan. Konsolen skruv och bulthål bör uppradade med fäste är nötter. Håll konsolen på plats med handen
6

. Sätt i och dra åt de två Phillips-skruvar i konsolen förvaringsfacket, och sedan sätta i och dra åt de fyra skruvarna på den främre delen av konsolen. Sätt i och dra åt de två Phillips-skruvar i mitten av konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97500.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.