Hur man syr ett Cover Shift Boot

Din bil ser bra ut. Det är en äldre modell och det går som en dröm. Men övergången stöveln locket, ser bara trött. Det är förmodligen vinyl och solljus, värme och minusgrader på vintern har lämnat det knäckt och torka ute. Tja, du behöver inte skämmas för ditt skift boot täcker längre. Med lite nytt tyg, lite tid och en symaskin, kan ditt skift boot locket vara ett vackert tillskott till din favorit bil. Saker du behöver
Skruvmejsel
Tänger
Stitch "ripper"
Saxar
! gård av tyg eller läder
penna eller markör ruler
Raka stift
Symaskin
läder sko sträng
Limpistol
limstift
Visa mer Instruktioner
1

Dra ner den gamla luckan skift stöveln så att undersidan av växelspaksknopp är synlig.
2

Lossa växelspaksknoppen från växelspaken. Ta bort klämman under vredet som höll locket skift stöveln på plats. Ställ vredet åt sidan. Ställ klämman åt sidan eftersom det kommer att användas igen med den nya skift boot täcker ..
3

Ta det tillverkade locket skift stöveln från enheten. Ta bort häftklamrar som håller kåpan skift stöveln på plats med en skruvmejsel eller tång. Dra gamla skift boot täcka av.
4

Vrid det gamla locket skift stöveln inifrån och ut. Ta sömmarna som håller kåpan skift stöveln tillsammans. Utnyttja ett sy verktyg som kallas en "söm ripper" eller försiktigt skära sömmarna isär med sax.
5

Lägg tyget på en plan yta. Placera bitar av den gamla skift boot locket på tyget och rita runt kanterna med en penna eller markör. Om gamla skift boot täcka skarvar skars istället slet ut, tillsätt 1 tum runt varje sida av varje del för sömsmån. Använd en linjal för att mäta sömsmån.
6

Skär bitar av tyg till nya skift boot täcker enligt märkningen.
7

Pin bitar av den nya skift boot täcker tillsammans, höger-sida till höger sida med raka ben.
8

Sy ihop bitarna på en symaskin lämna en sida öppen. Avlägsna rak stift.
9

Skapa ett hölje på toppen av den nya skift boot genom att vrida två inches av tyg till fel-sidan av den nya skift boot lock. Nåla fast tyget med raka ben. Sy höljet och ta bort de raka stift.
10

Sy den sista sömmen stängd men inte sy ihop öppningarna på höljet stängt. Vrid den nya kåpan skift stöveln till den högra.
11

Kör en sträng läder sko genom höljet. Låt de lösa ändarna av läder sko snöre hängande från båda ändar av höljet.
12

Slip toppen av nytt skift boot locket på växelspaken och lägger den svarta klämman tillbaka på känner till Håll den nya kåpan skift stöveln på plats.
13

Fäst botten av bagageutrymmet till torget plast bas med en limpistol.
14

Placera tillbaka ratten på växelspaken. Knyt läderband längst upp på nytt skift boot lock och trimma överskottet lädersnöre med sax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97274.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.