Hur man installerar Tekonsha Släpvagnsbroms i Duramax

Tekonsha Industries elektroniska bromssystem styrenheter tolka bromsning tröghet ett dragfordon för att generera en reglerad elektrisk signal, signalen successivt avsätter en släpvagn som dras är elektriska bromsar. Duramax är en produkt handelsnamn för dieselmotorer tillverkade av General Motors med Isuzu, installerad i lätta och medeltunga lastbilar och skåpbilar under GMC och Chevrolet tält. Duramax motorer finns i V6-och V8-konfigurationer, och har varit i produktion sedan 2001. Tekonsha trailerbroms styrenheter levereras med monteringssatser, så installationen i en Duramax lastbil är ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
Tekonsha trailer broms kit
Elektrisk verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på "C"-formade konsolen från Tekonsha satsen i Duramax hytt där det kommer att vara inom förarens räckhåll, inte mer än 30 grader från horisontalplanet och i linje med lastbilens främre /bakre axeln. Fixa det på plats med de medföljande fästen.
2

Montera anslutningen sele till en mottagare på baksidan eller undersidan av Tekonsha, sedan in enheten i hållaren och vrid de två räfflade låsmuttrarna medurs tills fingrarna.
3

Dra sele kablar till sina avsedda platser. Den vita kabeln ska vara ansluten till en jordad skruv i Duramax truckens kaross. Den blå kabeln ska bifogas terminal två av de sju stift dragkrok på baksidan av duramax. Den svarta kabeln ska vara ansluten till en 12-volts varm försörjning. Den röda tråden bör fästas vid bytte terminal bromsljus mikrobrytare.
4

Säkra varje enskild tråd ifrån styrpedalerna med buntband, så att de inte kan hindra föraren tillgång.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97504.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.