Hur man tar bort en Lincoln Navigator dörrpanel

Borttagning av dörrpanel av en Lincoln Navigator är nödvändigt om du behöver komma åt eller byt ut högtalaren monterad i dörren. Dolda skruvar fast dörrpanelen, du måste ta bort dem innan du tar bort luckan. Saker du behöver
Liten brytjärnet
platt skruvmejsel
8mm hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Dra upp beklädningsdetalj längs den övre bakre kanten av fönstret för att ta bort det från dörren. Ta bort push-pin fästelement som används för att fästa beklädningsdetalj till dörren.
2

Leta dörröppnaren på insidan av dörren. Det kommer att finnas ett plasthölje mössa som är i dörrpanelen bakom dörren release. Använd den lilla spett eller en platt skruvmejsel för att ta bort plastkåpan cap.
3

Leta efter en bult bakom plastlocket. Denna bult används för att säkra dörren frisättning till dörren. Avlägsna bulten med hjälp av hylsnyckel. Dra ut bulten och ta bort dörröppnaren.
4

Bänd upp spegeln triangeln beklädningsdetalj i det övre högra hörnet av chaufför-sidan dörren och ta bort push-pin fästelement. Om du arbetar på passagerar-sidan dörren, kommer den beklädningsdetalj vara i det övre vänstra hörnet.
5

Bänd av strömmen panelen fönster strömbrytare på armen resten av dörrpanelen med pry bar eller platt skruvmejsel. Dra någon av de elektriska anslutningarna och sedan ställa panelen åt sidan.
6

Dra luckan utåt för att lossa det från plast kontakter som används för att fästa den vid dörren.
7

Ta dörrpanelen på varje sida och sedan uppåt och dra bort den från dörren. Koppla loss alla elektriska anslutningar för att separera dörrpanel från dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97215.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.