Hur man tar bort mittkonsolen på en GMC Sierra

Att ha en mittkonsol i din bil är bekvämt och är praktisk när du minst anar det. Du kan hålla reservdelar verktyg för din lastbil, registrering och viktiga papper, eller det kan även hålla dina drycker. Om du någonsin behöver ta bort mittkonsolen på din GMC truck för att rengöra mattan eller fixa själva konsolen, kan det göras på cirka 15 minuter med rätt verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 GMC Sierra extra-cab, men processen är liknande för andra GM-bilar också. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre mugghållaren på konsolen och dra ut hela vägen. Öppna sedan upp locket till konsolen. På vardera sidan om den centrala fickan av konsolen
2

Grab och lyft upp den med händerna. Det hålls på plats av gravitation och friktion, så det borde vara ganska lätt att lyfta ur plats.
3

Lokalisera de fyra bultarna som håller konsolen på golvet. De är i både fram-och baksidan av konsolen, precis i mitten på metall hängslen.
4

skruva isär konsolen från golvet med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Du kan behöva växla mellan att använda förlängningen och inte, beroende på hur långt du kan nå din arm.
5

Lyft konsolen ut ur fordonet och placera den åt sidan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97123.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.